Loading...

Griežtas instrukcijos reikalavimų vykdymas – pagrindinė ir svarbiausia sąlyga, norint pasiekti teigiamų rezultatų, bet, žinoma, yra ir tam tikrų niuansų. Jei varikliai veikia didelių šiluminių apkrovų sąlygomis, specialistai pataria atkreipti dėmesį į šiuos papildomus mišinio, skirto sustabdyti aušinimo skysčio tekėjimą iš radiatoriaus, naudojimo tvarkos aspektus:

  1. Atidarykite plečiamojo bakelio dangtį, kai variklis šaltas.
  2. Jeigu radiatoriuje nėra įpylimo angos, būtina išpilti visą aušinimo skystį (AS) iš plečiamojo bakelio ir dar papildomai du litrus iš radiatoriaus.
  3. Ištirpinkite produktą atskiroje talpoje su AS (galima naudoti išpiltą skystį). Nustatant įpilamo preparato ""Stop Leak"" kiekį, būtina atsižvelgti į aušinimo sistemos talpą.
  4. Įjunkite variklį.
  5. Nuimkite plečiamojo bakelio dangtį, kad variklis būtinai įšiltų, kol visiškai atsidarys termostatas (viršutinis atvamzdis įkais).
  6. Veikiant varikliui, įpilkite produkto skiedinio į plečiamąjį bakelį.
  7. Įpilkite švaraus AS, kad užtikrintumėte būtiną lygį plečiamajame bakelyje.
  8. Leiskite varikliui 4-5 minutes veikti dideliais alkūninio veleno apsisukimais (iki 2500 min -1 benzininiams varikliams).
  9. Neišjunkite variklio!
  10. Varikliui veikiant, atnaujinkite AS lygį iki normos, užsukite plečiamojo bakelio dangtį ir galite važiuoti automobiliu, periodiškai tikrindami varvėjimą kas 10 km.
  11. Pašalinę varvėjimą, aušinimo skysčio normą papildykite, kai variklis yra šaltas.
Straipsnio datalizacija: Peržiūros:
Paskutinė redakcija:
2012.02.25
Article
straipsnis peržiūrėtas 1478 kart.
Autorius:
Autorius
Giedrius Jablonskis

Įveskite simbolius, atvaizduotus paveikslėlyje.